måndag 9 december 2013IF YOU MISS. MISS ME.
Min tavla är mitt bidrag till Musikhjälpen

Årets tema för Musikhjälpen: Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet 
– Din musik och/eller bidrag räddar liv. 

Tjejer mellan 15 och 20 år löper störst risk att dö i samband med sin graviditet och de vanligaste dödsorsakerna är allvarliga blödningar, infektioner, högt blodtryck och osäkra aborter.
99% av alla dödsfall sker i låginkomstländer där det inte finns tillgång till en fungerande mödravård. Hårdast drabbade är länderna i södra Afrika och Sydasien.

Fattigdom, brist på information och långa avstånd till sjukhus är vanliga anledningar till att många kvinnor i låginkomstländer föder i hemmet och mindre än hälften får hjälp av en utbildad barnmorska vid förlossningen. Utan rätt vård kan en kvinna förblöda på två timmar.

Nedräkning
Ikväll klockan 21.30 låses årets programledare Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer in i glasburen på Gustaf Adolds torg i Göteborg. Programmet sänds non-stop på SVT Play och P3.

Var med och bjud på tavlan på här!
Tavlan ovan ligger ute nu och utropspriset är 1:-, så alla kan vara med och bjuda!
Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen. 
Bugivningen pågår fram till 15 december kl. 21.00

Vill man se tavlan "live" ska ni bege er till livstilsbutiken "Hemma hos oss" i Sandared, strax utanför Borås. Marianne, Martina och Emelie upplåtit en vägg till tavlan, så att fler kan inspireras till budgivning för den goda sakens skull.
Så tveka inte att bjuda på min tavla!

Happy bidding!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar