lördag 5 november 2011

Min utställning – se filmen!

 
Efter ett fantastiskt vernissage och en veckas ledighet från färg och pensel, vill jag gärna dela med mig av filmen. Förra fredagen när vi hängt alla tavlor, tog jag bilder och satte ihop till ett bildspel. Jag hade ju tänkt att ta bilder under vernissaget, men det var en sådan helt fantastisk uppslutning, så kameran var det sista jag tänkte på. Det var prat i massor, blommorbuketter, lite gott att dricka, många fina ord som jag bär med mig och en massa underbara människor.

Tavlorna gör sig otroligt bra i butiken Hemma hos oss och jag hoppas och tror att många nya har hittat till en fantastisk butik här i Sandared.

Jag har inte velat lägga ut kompletta bilder på tavlorna innan vernissaget, men nu så! Men nu kan ni se utställningen från början till slut.

STORT TACK alla kortväga och långväga som tog sig tiden att titta in i lördags. Glöm inte att utställningen hänger tom 25 november, så ännu finns det tid. Framför allt, missa inte lotteriet för Bröstcancerfonden som finns i butiken under hela utställningstiden.

Så både tack och välkomna från en rörd och lycklig!4 kommentarer:

 1. Vad kul att få se film från utställningen! Dina tavlor är fantastiska och de ser verkligen ut att passa in i miljön.

  SvaraRadera
 2. Måste bara säga att du är otroligt duktig, vilka coola tavlor du gör. Så originella och man blir verkligen glad av dom! Väldigt fint bildspel du gjort, tack för att du delade med dig:)

  Kramkram!

  SvaraRadera
 3. Tack för filmen. Du har helt underbara tavlor!
  Din stil är sâ glad, "spraklig" o färgrann.
  I love it!
  Kram frân Paris

  SvaraRadera
 4. Hilsen fra Danmark :-)

  Hvor er det dog nogle fine malerier, fantastiske farvesammensætninger og sjove motiver.
  Jeg har nydt at klikke rundt på din blogg og må helt sikkert komme tilbage

  Hilsen Dorte

  SvaraRadera