fredag 30 september 2011

Fredagsbilden

Min målarvecka är slut. Finito.
Därför påbörjade jag en inspirationsbok på förmiddagen. Ett block med vita blad att klistra in all inspiration som kommer i min väg. Texter, bilder, gamla skisser, fina mönster. Whatever! Jag vill därmed göra det enklare för mig själv, att mycket snart ta vid där jag slutade denna målarvecka. Inspirationen och idéerna ligger där, bara att grabba tag i ...

På eftermiddagen kom jag på att jag lovat tjejgänget, att fixa kortet till presenten inför kvällens begivenhet. Myshelg med något gott att äta och dricka och prat till in på småtimmarna står på schemat. När jag skulle göra kortet till A, skulle jag experimentera med akrylfärg på akvarellpapper. Det gav mersmak. Och detta kort blev en liten tavla. Snart ska jag prova på fler sådana.

Mitt bloggande denna vecka har varit kul. Jag ville dela med mig av mina färgglada dagar!

Ha en skön helg och tack för att så många tittat in denna vecka! Det känns jättekul!


2 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk blogg du har!! Är hemma från jobbet idag, är jääättttteförkyld så det är mycket kikande och surfande i datorn just nu. Hittade din blogg genom någon annans blogg som jag råkat gå in på. Sparar ner dig bland favoriter så kommer jag tillbaka! Ha det så bra! Kram Maria (Frida K´s mamma)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Maria, vad glad jag blir! Vad kul att du hittat hit :)
    Krya på dig!!!
    Kram

    SvaraRadera