fredag 3 september 2010

Kolla in filmen!Utställningen är nu över. I tisdags packade jag ihop på Brämhults Vårdcentral. Tack alla som har kommit och beskådat. Hade du inte möjlighet att komma och titta, kan du se en film om utställningen här istället.
Det har varit så enormt positivt för mig att ställa ut, så nu jag är fylld med massor av energi och glädje som ska omsättas till bilder framöver.I veckan hann jag även med att hämta mitt fina fat hos min drejande vän Charlotte Simon. Jag skulle hämta det prickiga, men fick syn på den grön/blå randiga också, så jag blev med 2 helt underbara keramikfat. Ikväll invigde vi prickiga och det fick tjänstgöra som salladsfat. Så snyggt!
Besök gärna Charlottes blogg. Missa inte det.

Trevlig kväll!

4 kommentarer:

 1. Wow, film på Youtube!!!! Häftigt!!!
  Saknade bara ljud på den... nästa gång får du berätta lite om tavlorna - eller kanske lägga till lite ljuv musik av Lasse Lind ;o))

  Utställningen var verkligen fin!!!! Synd om dem som missat den. Kul att det blev så lyckat och att du sålde så mycket! GRATTIS!!!!! KRAM Eva

  SvaraRadera
 2. VAD fINA ROLIGA ANSIKTEN OCH KORT OCH SAKER DU HAR...wow, MYCKET INSPIRERANDE!! kul!! Åh så kul, att bara måla!!!//kARINA

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att det går bra för dig!

  SvaraRadera