söndag 9 december 2012

Ett klick för välgörenhet – Ung Cancer – 24 timmarsauktion

Från och med nu kl 10.00 idag ligger tavlan "The Secret" uppe för budgivning på Ung Cancer/Tradera. Tavlan ska förhoppningsvis vara med och dra in pengar och bidra till Ung Cancers fina arbete de gör för unga cancerdrabbade. Budgivningen börjar på 100 kr och pengarna går oavkortat till insamlingen.

Det här är en snabb auktion, så det gäller att man hänger med – 24 timmar har man på sig om man vill bara med och bjuda. 9.59 imorgon är budgivningen över på tavlan.

Jag lägger uppe en bild igen så ser ni hur tavlan ser ut.
I ett tidigare inlägg kan du läsa mer om tavlan och om insamlingen.

Lycka till med budgivningen och var med och bidra till Ung Cancer.


torsdag 6 december 2012

Ett klick för välgörenhet - Musikhjälpen

Nu så ligger tavlan uppe för budgivning på Musikhjälpen/Tradera. Hoppas det blir budgivning och att jag kan bidra med något till Musikhjälpens insamling för "Rent vatten till barnen i slummen". Alla pengarna går oavkortat till insamlingen.
För att frisk upp minnet lägger jag ut bilden igen  + en detaljbild om man vill krypa in under skinnet på tavlan. I ett tidigare inlägg kan du läsa lite mer om insamlingen och konstverket.

Tycker det är extra kul att budgivningen börjar på 100 kr, så att det känns enkelt och lätt att vara med från starten.

Lycka till med budgivningen och heja Musikhjälpen!


tisdag 4 december 2012

Det närmar sig budgivning

I år har jag skänkt 2 tavlor till välgörande ändamål. En tavla till Musikhjälpen och en till Ung Cancer. Det blir budgivning på båda tavlorna och den kommer att ske på Tradera.
Det känns fint att kunna vara med och bidra och det är bara att hoppas att budgivningen kommer igång ordentligt. Pengarna går oavkortat till respektive insamling. Så var med och bjud och gör samtidigt en god insats.
If You Love. 70 x 100 cm. Värd 5.300 kr.


Musikhjälpen
I år är temat: Rent vatten till alla barn i slummen. Varje dag är det 2000 barn som dör i brist på rent vatten. Kodjo, Gina och Timbuktu gör både radio och TV från glasburen i Malmö och bjuder på en massa artister under veckan och manar på att alla ska bidra till att dra in så mycket pengar som möjligt till barnen.

På fredag 7 december drar Musikhjälpens budgivning via Tradera igång. Alla kan vara med att bjuda på allt som auktioneras, bl a tavlan som jag målat ovan. Auktionen varar tom 16 december.

I You Love.
Tavlan är målad med acryl- och akvarellfärger, akvarellkritor på uppspänd linneduk.
Mått: 70x100 cm. 
Värde: 5.300 kr.

PS. På fredag lägger jag ut direktlänken till min auktion.


The Secret. 73 x 100 cm. Värde 5.300 kr.

Ung Cancer
En ideell organisation för unga vuxna cancerdrabbade, 16-30 år, som jobbar för att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadssituation. Man jobbar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för unga cancerdrabbade både under och efter sjukdomstiden. Trots att fler än 800 unga personer drabbas av cancer varje år har det tidigare saknats en organisation som stöttar dem genom besked, sjukdom, vård och i sitt fortsatta liv. Här fanns ett stort behov av mötesplatser, information och debatt som driver unga vuxna
cancerdrabbades frågor. Därför grundades Ung Cancer.


På söndag den 9 december kl 10.00 öppnas lucka 21 på Tradera och där hittar man min tavla. Utropspriset är 100:-, så det är bara att bjuda, så att den drar in så mycket pengar som möjligt.
OBS! Tavlan ligger alltså bara för budgivning ett dygn  - endast den 9 dec.

The Secret.
Tavlan är målad med acryl- och akvarellfärger, akvarellkritor och slagmetall på uppspänd linneduk.
Mått: 73x100 cm. 
Värde: 5.300 kr.

Gå in och gilla på Facebook så öppnas en ny lucka varje dag.

PS. På söndag lägger jag ut direktlänk till min auktion. 

Fint om ni vill vara med och bjuda. pengar går verkligen till något gott!