måndag 25 juni 2012

Man kan ju alltid önska


Bläddrade igenom Sagaforms produktkatalog på nätet idag och hjälp vad mycket fint jag hittade! Jag blev helt såld på serien Spectra. Som tur är fyller jag år imorgon och har önskat mig champagneglas eller dessertglas av mina tjejkompisar. Man kan ju alltid önska ...
Färgerna på glasen är mina absoluta favvofärger och liksom uppmanar mig att ta fram mina färger! Tänk att få duka med dessa glas. Vilken färgklick!

6 konstnärer på rad

Nu är det en dryg vecka sedan sedan jag fick min fina korg med godsaker och det fina kortet som tjejerna på reklamavdelningen på Hööks gjort till mig, efter mitt inhopp där. Vinet är nu uppdrucket, jordgubbar och choklad uppäten, lavendeln står fin på altanen och det fina kortet ... ja det består länge, länge! Så kul idé att de gjorde varsitt självporträtt och satte ihop till ett kort till mig! Och alla har hittat sin karaktär, verkligen.

Jag blev JÄTTEGLAD!!!
Kram på er!!!


lördag 16 juni 2012

Klart för leverans

Jag fick ett kul samtal i veckan. Det vankas barndop i helgen och frågan kom upp om jag jag hade några ballerinor på lager? Ibland får jag för mig att göra några stycken ifall ifall ... Och nu var det ju perfekt när det var lite snabba bud.

Kul att veta att den lilla akvarellen kommer hänga i ett barnrum. Barn behöver färg - mer färg till barnen!

Nu är det inramat och klart för avhämtning.

onsdag 13 juni 2012

Illustrationer och mönster

Håller bl a på med ett mönster till ett företag, lite telefonkladdsinspirerat. Här får ni se en liten del av det.

Spännande att mönster får vara med och ta plats i mitt liv :)

Trevlig kväll!

fredag 8 juni 2012

Kan snart vara dags att dra på sig målarbrallorna

Och kanske bekanta sig med färgerna igen. Oj, det var ett tag sedan!
Tror inte jag har lust att måla litet och i akvarellform. Känns som det blir akryl. Eller akvarell. Eller akryl och akvarell.

Men det blir säkert inslag av rött, orange och rosa i alla fall. 

Trevlig fredag!