onsdag 27 april 2011

Reproduktioner

Jag har fått frågan om mina reproduktioner och det är ju på tiden att jag visar upp och skriver om dem här på bloggen.
Det finns 2 olika motiv och båda är tryckta i begränsad upplaga med mina akvareller som förlaga. De säljs oinramade och kostar 250:-/st. Frakt tillkommer.
I väntan på prinsen. 27x32 cm. 
På smällen, jag och prällen. 37x37 cm.


Om du vill beställa så är det bara att maila elisabeth.sundell@bredband.net, så kommer paketet inom en vecka.

torsdag 21 april 2011

Glad Påsk

Påskpyntat och klart. Fint väder och vår i luften. Glad Påsk till alla er om tittar in på min blogg!


lördag 16 april 2011

Akryl i kvadrat

I torsdags var jag på Vårsalongens vernissage. Invigningstal, mycket folk och varierande konst. Så kul att min akryltavla kom med "Jag är idel öra, bara du pratar med mig". Och det är tavlan till höger. De andra 3 hänger i hem runt omkring här i Boråstrakten.
Något jag fastnade speciellt för på utställningen, var Arne Wahlgrens verk. Så häftiga former av rostiga järnrör och betong. Ska försöka leta upp någon bild på nätet och visa senare.

Trevlig lördag!

tisdag 12 april 2011

Vårsalong på torsdag

Jag kom med på Kristinebergs Biblioteks Vårsalong i Borås! Det ska bli spännande på torsdag och se alla konstnärer och få ta del av vad de skapat hemma på sina kammare.

Vernissage torsdag 14/4 kl. 18.00
Kristinebergs Bibliotek
Utställningen pågår 14/4-12/5

Välkomna!

fredag 8 april 2011

Kackel i hönshuset

Idag har jag varit i ett par blomstaffärer och insupit våren. Det blev köp av Mårbacka pelargoner till köksfönstret och några små krukor med grästuvor. Massor med fint till påsk fanns det och våren är ju verkligen på väg. Och apropå påsk ... Här är Kackel i hönshuset.

torsdag 7 april 2011

Vårsalong

Sista inlämningsdagen till Kristinebergs Biblioteks Vårsalong här i Borås, var idag. Jag hade inte tänkt lämna in, men jag fick ett ryck och gjorde så. Jag lämnade i 2 akvareller och 1 akryl. Så får jag vänta och se vad juryn säger, om jag kommer med eller inte. Hoppas, hoppas!
Hur som helst ska jag i alla fall gå dit på vernissaget den 14:e och se de som kom med.