söndag 31 oktober 2010

Nyhet! Nu finns mina kort på Signerat.se

Det går mot jul, så det nu finns nyfotade bilder på mina kort.
Jag säljer mina kort till inredningsbutiker, blomsterbutiker etc. Ett antal återförsäljare finns här i Västsverige. Och alldeles strax öppnar en ny spännande butik, Butik Prillig, här i Sandared och där kommer korten också finnas till försäljning. Återkommer om det så småningom.
Har du butik och vill sälja mina kort, maila mig för prover: elisabeth.sundell@bredband.net

Men nu finns korten även på webshopen Signerat.se. En shop där formgivare, designers och kreativa själar lägger ut sina produkter till försäljning. Tjohoo, så glad jag blev när jag fick beskedet att jag få sälja mina produkter där. Signerat.se är ingen dum idé när gäller presenttips. Många roliga och framförallt unika produkter. Letar du efter en present eller julklapp till någon som redan har allt, så kan man hitta massor av roliga och fina idéer – eller rentav kanske vara lite crazy och unna sig själv.



onsdag 20 oktober 2010

Gloria Rubina

Bara helt illröd, Gloria Rubina. Massor av Windsor Red, Permanent Rose och Windsor Orange. På sina ställen har jag tryckt ut akvarellfärgen direkt på spatel och sedan direkt på papperet och sedan i efterhand använt mig av vatten. Ibland får akvarellfärgen ligga lite tjockare, som om det vore akryl. 

Och sist men inte minst – kolsvart akvarellpenna. Liksom för att sätta punkt och avsluta. Och då är det jag och ingen annan.

fredag 8 oktober 2010

Ett litet härligt återfall

Läste i veckan hotelchefens blogg på Langley Hotel Almyrida Bay på Kreta och kände att jag längtar dit – igen. Eller rättare sagt hela familjen längtar tillbaka, för vilken gång i ordningen ska vi inte tala om. 
En av gångerna, var jag där på en målarkurs som Håkan Lager höll i och det var ju en otroligt upplevelse. En bra och entusiastisk lärare och måleri i bästa miljö. Vad kan man mer begära?
Jag hade en dröm om att gå ner till havet, att gå ut och doppa akvarellpappret i saltvattnet i Soudabukten och bara få slå mig ner och måla på stranden. Det gjorde jag. Och damerna framför mig spelade beachvolleyboll ute i vattnet. Handväskan och pumpsen bidrog fantasin med.
Vilken upplevelse!

onsdag 6 oktober 2010

Fröken Virrvarr



















Denna lilla akryltavla var med på utställningen, Fröken Virrvarr var namnet. Jag hoppas köparen trivs med henne där hemma.
Den är 20x20 cm och 4 cm djup. Jag har fått beställningar på fler sådana, så det är dags att ta fram penseln med andra ord.

söndag 3 oktober 2010

Bara snyggt helt enkelt


I somras, en supervarm dag i juli, 40 grader och en vibrerande hetta. Vi hade äntligen hittat en parkering till vår hyrbil, släpade fötterna fram i våra flipflops, drack ljummet vatten ur våra grekiska vattenflaskor och allt bara klibbade fast på kroppen, så där som det gör på Kreta i högsäsong. Men gud vad jag, inte bara jag utan hela familjen, längtar tillbaka till Almiryda, vårt favvoställe.

Hur som helst, på vår utflykt till Rethymnon, så var det var det med möda jag orkade ställa ner flaskorna, den välfyllda badkassen, torka svetten ur pannan samt trassla fram kameran ur fodralet och ta bilden på den snygga texten på en rivningsmur i Rethymnon.

Bara så snyggt helt enkelt.